KÄYTTÄJÄLÄHTÖISET TUOTETESTAUSPALVELUT

KÄYTTÄJÄTESTAUS

Hyödynnä Testing Labin asiantuntijuutta ja osaamista. Varmista tuotteesi laatu, toimivuus ja helppokäyttöisyys sekä osoita tuotteesi käytön hyödyt ja positiiviset vaikutukset. Objektiivinen käyttäjäkokemus todellisessa käyttötilanteessa tuo esiin käyttäjien havainnot, mielipiteet, ideat ja tarpeet.

LUE LISÄÄ

KULUTTAJAKOKEMUS

Tiedätkö mitä kuluttajat ajattelevat tuotteestasi ja millaisena he todellisuudessa näkevät tuotteesi? Kuluttajan mielipide ratkaisee. Varmista, että tuotteesi on kunnossa ja että se vastaa kuluttajien tarpeita. Samalla selviää miten tuotettasi voisi parantaa. Onko teillä jo olemassa liikuntaan, hyvinvointiin ja terveelliseen ravintoon erikoistunut kuluttajaryhmä?

LUE LISÄÄ

KULUTTAJATUTKIMUS

Toteutamme niin lyhyitä kuin laajojakin sähköisiä kuluttajatutkimuksia asiakkaan tarpeen mukaan keräten liikkujien mielipiteet ympäri Suomea. Testaajatietokannassamme on tuhansia liikunnasta, omasta hyvinvoinnista ja terveellisestä ravinnosta kiinnostuneita testaajia huippu-urheilijoista terveysaktiiveihin ja liikuntaa harrastamattomiin testaajiin. Voidaksesi kehittää tuotettasi sekä selventää ja laajentaa tuotteen kohderyhmää tarvitset mielipiteitä myös asiakaskuntasi ulkopuolelta.

LUE LISÄÄ

KÄYTETTÄVYYSTESTAUS

Käytettävyystestauksessa monenlaiset uudet käyttäjät tutustuvat tuotteeseen ensimmäistä kertaa, eikä kaikki välttämättä olekaan niin selkeää ja yksinkertaista kuin mitä oli odotettu. Tuotteen todellinen käyttöönottotilanne ja aidossa käyttöympäristössä tapahtuva käytettävyystestaus selvittävät käytettävyysongelmat ja varmistavat tuotteen miellyttävän ja vaivattoman käytön.

LUE LISÄÄ

TUOTEKEHITYSVAIHEEN TESTAUS

Testing Lab on erikoistunut käyttäjälähtöiseen tuotekehitykseen. Jatkuva ja reaaliaikainen tuotteen kehittäminen ja testaaminen tapahtuu käyttäjiä ja Testing Labin asiantuntijuutta hyödyntäen nopeasti ja ketterästi. Erilaiset ideat ja versiot tuotteesta pystytään tarjoamaan kuluttajille nopeaan ja säännölliseen tahtiin, jolloin saadaan välitöntä palautetta tuotteesta sen suunnittelun ja kehityksen eri vaiheissa. Lisäksi käyttäjien tarpeet ja ideat siirtyvät lopulliseen tuotteeseen.

LUE LISÄÄ

VERTAILUTESTIT

Teetä vertailutesti omasta ja kilpailijatuotteista. Vertailutesti antaa tärkeää vertailutietoa tuotteesta suhteessa kilpailijoihin. Vertailutestin voittaja saa käyttöönsä ”Vertailutestin voittaja” -tunnuksen. Vertailutesti osoittaa tuotteen laadukkuuden ja testi toimii myös markkinointiviestinnän näkökulmasta kaupallisena vauhdittajana. Vain yksi voi olla Vertailutestin voittaja!

LUE LISÄÄ