Testing Labin toteuttama puolueeton kuluttajatestaus osoittaa tuotteen laadun ja toimivuuden sekä tuo esiin tuotteen käytön hyödyt ja positiiviset vaikutukset. Puolueeton kuluttajatestaus perustuu tuotteen kohderyhmää vastaavan testiryhmän pitkäaikaiseen ja monipuoliseen käyttökokemukseen tuotteen todellisissa käyttötilanteissa. Puolueeton kuluttajatestaus soveltuu tuotteille, palveluille, sovelluksille ja valmennuksille.

Testattu Testing Labissa on merkki laadusta

Puolueettoman testiryhmän laadukkaaksi toteamat tuotteet saavat käyttöönsä Testing Labin Tested-tunnuksen käyttöoikeuden osoituksena laadukkaasta tuotteesta. Tested-tunnusta voi yhdessä testitulosten kanssa hyödyntää myynnissä ja markkinoinnissa niin tuotepakkauksissa kuin sosiaalisessa mediassakin.

Suosittelee kaverille -tunnus

Puolueettomassa kuluttajatestauksessa testiryhmäläisiltä kysytään suosittelisivatko he tuotetta kaverilleen ja kuluttajatestauksen lopputuloksena testattu tuote saa käyttöönsä myös Testing Labin Suosittelee kaverille -tunnuksen.

Puolueettomasti testattu tuote erottuu muista, vakuuttaa kuluttajat tuotteestasi ja helpottaa kuluttajien ostopäätöstä.

92% liikkujista kertoo, että puolueettomat testitulokset vaikuttavat ostopäätöksiin.

Testiryhmä

Testiryhmän koko on normaalisti 20-100 testaajaa ja se voi vaihdella testattavan tuotteen mukaan. Olemme todenneet, että myös jo 10 testaajan testiryhmällä voidaan saada luotettavat testitulokset ainakin tietynlaisista tuotteista silloin, kun testiryhmä on monipuolinen ja aktiivinen ja se vastaa tuotteen kohderyhmää. Tällöin testijakson kesto on oltava riittävän pitkä.

Testing Labilla on käytössään Suomen suurin ja sporttisin testaajatietokanta, jossa on tuhansia liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneita motivoituneita testaajia urheilijoista terveystietoisiin liikkujiin ja liikuntaa harrastamattomiin, joiden tarkat testaajaprofiilit ovat tiedossa. Lisäksi lähetämme uuden tuotteen testaajahakuvaiheen yhteydessä testaajatietokantamme jäsenille tarkentavan kyselyn testattavan tuotteen testaajaprofiilin näkökulmasta. Täten vamistumme, että valittava testiryhmä vastaa aina tuotteen kohderyhmää.

Kuluttajatestauksen loppuraportti

Testausuutinen ja loppuraportti puolueettomasta kuluttajatestauksesta julkaistaan Testing Labin verkkosivustolla. Katso esimerkki tästä.