TIETOA MEISTÄ

TESTING LAB

Testing Lab on erikoistunut liikunta- ja hyvinvointituotteiden sekä terveellisten elintarvikkeiden käyttäjälähtöiseen tuotetestaukseen ja tuotekehitykseen. Kuluttajakeskeinen tuotetestaus tapahtuu tuotteen kohderyhmää olevilla testaajilla todellisessa käyttötilanteessa.

Hyödynnä Testing Labin asiantuntijuutta ja osaamista. Varmista tuotteesi laatu, toimivuus ja helppokäyttöisyys sekä osoita tuotteesi käytön hyödyt ja positiiviset vaikutukset. Objektiivinen käyttäjäkokemus tuo esiin kuluttajien havainnot, mielipiteet, ideat ja tarpeet. Varmista, että tuotteesi on kunnossa ja että se vastaa kuluttajien tarpeita.

TESTAAMME

Liikuntatuotteet
Teknologiatuotteet
Välineet ja varusteet
Urheilujuomat ja -ravinteet
Hyvinvointi- ja terveystuotteet
Elintarvikkeet
Palvelut ja sovellukset
Valmiit tuotteet ja tuotekehitysvaiheen tuotteet
TUTUSTU KÄYTTÄJÄLÄHTÖISIIN TESTAUSPALVELUIHIMME

TESTITULOKSET

Testaajien laadukkaaksi toteamat tuotteet saavat käyttöönsä Testing Labin Tested-tunnuksen, jota voi yhdessä testitulosten kanssa hyödyntää myynnissä ja markkinoinnissa niin tuotepakkauksissa kuin sosiaalisessa mediassakin.

92% liikkujista kertoo, että puolueettomat testitulokset vaikuttavat ostopäätöksiin. Testattu tuote erottuu muista ja testitulokset lisäävät tuotteen uskottavuutta.
NÄIN TESTED-TUNNUSTA HYÖDYNNETÄÄN
PALVELUPÄÄLLIKKÖ

PALVELUPÄÄLLIKKÖ

Matti Taini

matti.taini@testinglab.fi

040 182 4474

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki
ABC SOLUTIONS OY

ABC SOLUTIONS OY

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

www.abcsolutions.fi

Y-tunnus: 1637389-9