SkinMood® Magical Konjac Sponge -kasvojenpesusienet ja vartalosieni on testattu Testing Labissa. Testiryhmällä oli 2 kuukautta kestäneen testijakson aikana käytössään yhteensä 53 kappaletta erilaisia SkinMood Magical Konjac Sponge pesusieniä, jotka jakautuivat ihotyypeittäin seuraavasti:

– 11 kpl Aloe-kasvojenpesusieni (kuiva, herkkä ja allerginen iho)
– 12 kpl Bamboo Charcoal-kasvojenpesusieni (rasvoittuva, epäpuhdas iho)
– 11 kpl Pure-kasvojenpesusieni (normaali iho)
– 10 kpl Pure-vartalosieni (kaikki ihotyypit)
– 9 testaajaa sai Aloe- tai Pure kasvojenpesusienen lisäksi käyttöönsä Bamboo Charcoal-kasvojenpesusienen. Kasvojen T-alueen rasvoittumista ja epäpuhtauksia hoidettiin rasvoittuvan ihon sienellä ja Pure ja Aloe-sienet toimivat perushoitosienenä, sillä heidän ihonsa oli samaan aikaan kuiva/normaali ja rasvoittuva.

Testaajien ihotyypit jakautuivat tasaisesti kuivaan/herkkään, normaaliin ja rasvoittuvaan ihotyyppiin. Noin puolet ryhmästä oli ongelma-ihoisia tai allergikkoja, joilla oli 1-3 iho-ongelmaa kuten: atooppinen iho, psoriasis, ruusufinni/akne, couperosa- ja seborrooinen ekseema.

 

SkinMood® Magical Konjac Sponge Kasvojenpesusieni

SkinMood® Magical Konjac Sponge -kasvojenpesusieni puhdistaa ja hoitaa ihoa luonnollisesti. Sienen pehmeä ja hellävarainen verkkorakenne kuorii ihon pintaa ja sienen kasvikuidut puhdistavat iholta lian ja talin. Sieni sopii herkimmällekin iholle. Aito, Konjac-kasvin (Amorphophallus Konjac) juuresta valmistettu sieni, ei pelkästään puhdista ihoa, vaan sen sisältämät vitamiinit ja mineraalit ravitsevat ihoa ja emäksinen kuitu tasapainottaa ihon pH:ta. Tämä sieni on luonnonkosmetiikkaa aidoimmillaan. Tuotesarjasta löytyy vaihtoehtoja jokaiselle ihotyypille normaaliin ihon hoitoon sekä erilaisiin iho-ongelmiin: normaalille (Pure), kuivalle, herkälle ja allergiaan taipuvalle iholle (Aloe), aikuiselle iholle (Collagen), aikuiselle sekaiholle (Rose) sekä seka- ja rasvoittuvalle iholle (Bamboo Charcoal). Kasvojenpesusieni sopii yhtä hyvin miehille ja naisille.

 

Kasvojenpesusienen käyttö

Testaajien mielestä kasvojenpesusienen käyttö oli helppoa ja miellyttävää sekä ihoa virkistävää ja hoitavaa. Testaajat totesivat, että kasvojenpesusienen käyttö oli luonnollinen, hellävarainen ja toimiva tapa pestä ja hoitaa kasvoja. Heidän mielestään kasvojenpesusieni jättää ihanan ja puhtaan tunteen iholle. Kasvojenpesusienen pyöreä puoli oli erityisen hyvä nenän- ja silmänympärysten ja pesemiseen. Heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihosta tuli miellyttävän pehmeä ja sileä ja ihonhoitovoiteet levittyivät ja imeytyivät aiempaa paremmin.

Miehet käyttivät pesusieniä vaihdellen joko ennen tai jälkeen parranajoa. Miehillä kasvojenpesusienen käyttö pehmentää sopivasti partakarvaa ennen parranajoa. Parranajon jälkeen kasvojenpesusieni tehoaa kasvoihin erityisen hyvin kosteuttaen, rauhoittaen ja hoitaen ihoa.

 

Ihon puhdistus

Kasvojenpesusienen avulla ihon puhdistus on tehokasta, mutta hellävaraista. 100 % luonnonkuitua oleva sieni puhdistaa meikittömän ihon ilman ihonpuhdistustuotteitakin ja vähentää näin kehon päivittäistä kemikaalialtistusta. Sieni syväpuhdistaa ihon huokosia myöden ja saa ihon tuntumaan puhtaalta pitkään. Iho puhdistuu sienen avulla paremmin ja helpommin kuin ainoastaan vedellä pesemällä. Pelkkiä puhdistusaineita käyttäessä monien iho on tuntunut pintakuivalta ja kinnaavalta, mutta pelkän sienen käytön jälkeen iho tuntuu miellyttävän pehmeältä.

Testaajan kommentti: ”Lopetin 2 viikon jälkeen ihon puhdistusnesteen käytön, sillä koin, että sieni pelkästään riitti minun iholle puhdistukseen!”

Sienen verkkorakenne kuorii ihoa hellävaraisesti ja pyörittävä liike ihon pinnalla aktivoi pintaverenkiertoa. Näin kuonat saadaan liikkeelle ja iholle happi- ja ravintorikasta verta, jolloin myös solunmuodostus aktivoituu. Epäpuhtaudet lähtevät helpommin pois ja iho puhdistuu hyvin. Sienen käytön myötä epäpuhtaudet (finnit, mustapäät) vähenivät, eikä uusia epäpuhtauksia tullut enää yhtä paljon kuin aikaisemmin. Sienen syväpuhdistava vaikutus poistaa ihotalia ja säännöllisen käytön ansiosta talineritys tasapainottuu.

 

Havainnot ihossa

Sienellä on ihoa hoitava vaikutus ja iho voi paremmin. Testaajat kokivat, että Konjac-sieni sopii hyvin myös urheilun jälkeen tasapainottamaan ja hoitamaan ihoa. Kasvojenpesusienen avulla iho pysyy puhtaampana. Sienen avulla ihon epäpuhtaudet ovat vähentyneet, ihohuokoset ovat supistuneet, ihon rasvoittuminen, finnit ja mustapäät ovat vähentyneet/hävinneet, hikinäppyjä ei ole muodostunut eikä normaalia ihon punoitusta ole ollut testijakson aikana.

Iho tuntuu kosteutetummalta, pehmeämmältä, tasaisemmalta ja siloisemmalta. Kireys ihon pinnassa on hävinnyt ja iho tuntuu elastisemmalta. Sienen käytöstä jää miellyttävä tuntu ihoon, eikä ihoa kiristä. Sienen käytön jälkeen ihossa on ”vääränlaista” liiallisen talierityksen aiheuttamaa kiiltoa vähemmän ja iho kiiltää käytön jälkeen nätisti. Ihon kuulaus on lisääntynyt ja iho on heleämpi, eloisampi ja hehkuvampi. Iho ei näytä yhtä harmaalta ja elottomalta kuin ennen. Iho on kirkastunut ja terveemmän näköinen. Iho näyttää hyvältä ja iho on normaalia paremman näköinen.

Testaajan kommentti: ”Kahden viikon käytön jälkeen nähdessäni ystävääni, hän kehui heleämpää ihoani ja kysyi mitä olin iholleni tehnyt”.

Atooppinen iho ja couperosa iho tuntuvat, näyttävät ja voivat paremmin.

 

Kuiva iho

Kasvojenpesusienen avulla iho tuntuu pehmeämmältä eikä kuivuus enää vaivaa. Iho ei ole enää yhtä pintakuiva kuin aiemmin ja myös ihon yleinen kuivuus vähentyy sienen avulla hyvin. Kasvojenpesusieni kosteuttaa, pehmentää ja heleyttää hyvin kuivaa ihoa. Iho ei myöskään enää kutise tai kutina on huomattavasti vähäisempää kuin ilman kasvojenpesusienen käyttöä. Iho ottaa myös kosteutta paremmin vastaan ja iho näyttää eloisammalta ja kuulakkaammalta.

 

Rasvoittuva iho

Rasvaisuus lähtee iholta pesun jälkeen. Sienen käyttö on hillinnyt liiallista talieritystä eikä iho ole enää yhtä rasvoittuva. Ihossa on myös vähemmän rasvoittuvan ihon kiiltoa. Talirauhaset ovat supistuneet ja talin eritys on vähäisempää sienen käytön seurauksena, ihon ylimääräinen rasvakerros on hävinnyt ja ihosta on tullut muutenkin tasaisempi ja epäpuhtauksia on vähemmän. Kasvojenpesusientä käyttäessä finnit ja mustapäät ovat vähentyneet / hävinneet. Testaajille, joille finnejä tulee säännöllisesti, finnejä ei ole tullut tai niitä on tullut vain muutamia yksittäisiä. Testaajien mielestä kasvojenpesusienen avulla finnit pysyvät poissa yllättävän hyvin.

Testaajan kommentti: ” Mustapäitä huomattavasti vähemmän kuin koko ikäni aikana”

 

Meikitön iho – Muutos puhdistusaineiden käyttötottumuksissa

Osa testiryhmäläisistä käytti meikittömän ihon puhdistukseen pelkästään sientä. Heidän mielestään iho tuntui puhtaammalta sienellä pesun jälkeen eivätkä he tarvinneet erillisiä puhdistusaineita. Osa koki myös, etteivät he enää tarvinnet kasvovettä viimeistelemään kasvojen puhdistusta, kuten ennen sienen käyttöä.

 

Havainnot ihon hoitovoiteiden käytössä

Kasvovoide levittyy ihanasti ja iho jää normaalia paremman tuntuiseksi. Kasvovoide myös imeytyy ihoon paremmin eikä jää ihon pintaan kiiltämään. Voiteet imeytyvät selkeästi paremmin ja iho kosteutuu paremmin. Myös iho-ongelmiin käytetyt hoitovoiteet toimivat paremmin. Ihon hoitovoiteita on tarvinnut vähemmän eikä niin usein kuin normaalisti. Kuorintavoidetta ei tarvinnut käyttää ollenkaan tai ei ainakaan samaan tapaan kuin normaalisti. Kasvonaamiota ei tarvinnut käyttää myöskään.

 

Meikin puhdistus

Meikin puhdistus on helpompaa, nopeampaa ja hellävaraisempaa eikä iho ärsyynny. Sienen avulla meikit saa nopeasti pois ja mukava, kun niitä ei tarvitse hinkata kovaa pois. Meikki lähtee todella hyvin sienellä. Kevyen meikin puhdistamiseen pelkkä kasvojenpesusieni riittää hyvin. Puhdistusainetta ei tarvitse käyttää yhtä paljon kuin normaalisti. Myös huulipuna lähtee kasvojenpesusienen avulla hyvin pois.

 

Meikin levitys

Meikin levitys on helpompaa. Meikki levittyy ihon pinnalle normaalia tasaisemmin ja kauniimmin. Meikki näyttää luonnollisemmalta ja sienen aikaansaama ihon tasoittuminen tekee meikistäkin kauniimman näköisen.

 

Parasta SkinMood® Magical Konjac Sponge -kasvojenpesusienissä

 

Tested Testing Lab -tunnus

SkinMood® Magical Konjac Sponge pesusienet saavat käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen. 82 % testaajista suosittelee SkinMood® Magical Konjac Sponge kasvojenpesusientä kaverille.