Testing Labin 30 testaajan aktiivisista liikkujista koostuva puolueeton testiryhmä testasi Myllärin Omentarhan Granolan laadun ja maun sekä terveellisen granola-myslin käytön vaikutukset mm. omaan hyvinvointiin, liikkumiseen ja jaksamiseen. Testaajat olivat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista ja liikkumisesta ja pääsääntöisesti testaajien liikunta-aktiivisuus on 3-4 kertaa / viikko tai 5-7 kertaa /viikko. Mysliä testaajat käyttävät keskimäärin 4 kertaa viikossa.

 

Myllärin Omenatarhan Granola

Omenatarhan Granola ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria, vaan suomalaista kauraa, monenlaisia hyvää tekeviä siemeniä, pirteää omenaa (10 %) ja ripauksen kanelia. Omenatarhan Granola onkin luonnollinen, terveellinen ja ravitseva ja se sisältää myös runsaasti kuitua (18 g / 100 g) ja proteiinia (11 g / 100 g).

 

 

Maku ja koostumus

Testaajat tykkäsivät Omenatarhan Granolan ihanan tuoreesta ja maistuvasta mausta. Omentarhan Granolassa omenainen maku tulee hyvin esiin omenanpalojen myötä ja samalla kaneli erottuu hyvin omenan kaverina. Testaajat totesivat, että usein granolat ovat todella makeita ja jauhoisia maultaan. Omenatarhan Granolan maku oli riittävän mieto ja vähäsokerinen eikä maku ollut liian makea.

Testaajat totesivat, että Omenatarhan Granolassa on juuri oikea koostumus joka on mukavan rapeaa ja miellyttävän pienikokoista ja se rouskuu kivasti syödessä. Myslit ovat vain harvoin yhtä rapeita. Maun ja pehmeän pureskeltavan granolamaisen rapsakan koostumuksen ansiosta Omenatarhan Granola sopii monenlaiseen käyttöön, vaniljajäätelön kanssa herkutteluun ja myös sellaisenaan nautittavaksi. Maustamattomaan jogurttiin granola toi ihanan maun.

Testaajan kommentti: ”Omenatarhan Granola ja maustamattoman jogurtti olivat täydellinen pari jonka maku oli vähäsokerinen ja se piti nälän loitolla hyvin.”

 

Vaikutus jaksamiseen ja liikkumiseen

Omenatarhan Granola antoi hyvän ja tasapainoisen energiastartin päivään, jonka avulla jaksoi normaalia enemmän ja kauemmin eikä olo tuntunut uupuneelta. Granola oli toimiva välipala arjessa ja ennen urheilusuorituksia. Omenatarhan Granola antoi hyvin terveellistä ja ravitsevaa energiaa päivän askareisiin ja liikuntasuorituksiin.  Granola lisäsi jaksamista ja antoi lisäbuustia kaikkeen tekemiseen. Granolasta sai hyvin energiaa ja samalla se oli terveellisyytensä takia tarpeeksi kevyt välipala, josta ei jäänyt raskas olo ennen treeniä ja sillä jaksoi hyvin treenin kuin treenin. Liikkumisen näkökulmasta granolan etuna on se, vatsaan jää hyvä olo samalla kun keho saa hyvin ravinteikasta energiaa.

Omenatarhan Granola on runsaskuituinen (18 g / 100 g) ja testaajat totesivatkin, että vatsa voi hyvin granolan avulla. Granola sopi hyvin myös herkkävatsaisille. Vatsan hyvää oloa lisäsi se, että granolaan ei ole lisätty sokeria.Vatsaan jäi kevyempi olo kuin sokeria sisältäviä myslejä syödessä.

 

Parasta Myllärin Omenatarhan Granolassa

 

 

Tested Testing Lab -tunnus

Myllärin Omenatarhan Granola saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” –tunnuksen käyttöoikeuden. 97 % testaajista suosittelee Omenatarhan Granolaa kaverilleen.

Myllärin Tuorepuuromixin kuluttajatestauksesta voit lukea täältä.