Testing Labin 30 testaajan aktiivisista liikkujista koostuva puolueeton testiryhmä testasi Myllärin Mustikka-Vadelma Tuorepuuromixin laadun ja maun sekä Tuorepuuromixin käytön hyödyt ja positiiviset vaikutukset. Testaajat olivat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnista ja liikkumisesta ja pääsääntöisesti testaajien liikunta-aktiivisuus on 3-4 kertaa / viikko tai 5-7 kertaa /viikko. Aamupuuroa testaajat syövät pääsääntöisesti 5-7 kertaa viikossa.

 

Myllärin Tuorepuuromix

Myllärin Tuorepuuromix on trendikäs ja helppo tapa nauttia puuroa. Herkullinen ja terveellinen aamiainen ei vaadi keittämistä, vaan puuroainekset sekoitetaan esim. jogurttiin ja nostetaan yöksi jääkaappiin. Aamulla tuorepuuro on valmista nautittavaksi. Myllärin valmiit Tuorepuuromixit helpottavat tuorepuuron valmistusta. Testatun Mustikka-Vadelma -maun valmiiseen kerta-annospussiin on valmiiksi sekoitettu sopivassa suhteessa kotimaista täysjyväkauraa, auringonkukansiemeniä, mustikkaa ja vadelmaa. Tuorepuuromixin ainekset eivät sisällä lisättyä sokeria, vaan niiden maukkaus tulee aidoista marjoista.

Testaajat olivatkin tyytyväisiä Tuorepuuromixin sokerittomuuteen, luonnollisuuteen, terveellisyyteen ja ravitsevuuteen. Tuorepuuromix sisältää myös paljon proteiinia (14 g / 100 g) ja kuitua (12 g / 100 g).

Testiryhmän mielipiteet Myllärin Tuorepuuromixin käytöstä

Testaajat ihastuivat Tuorepuuromixin luonnollisuuteen, terveellisyyteen ja ravitsevuuteen eikä ihme, sillä Tuorepuuromixiin ei ole lisätty sokeria ja aineksina on vain täysjyväkaura, auringonkukka, mustikka ja vadelma sekä ripaus suolaa (0,5 g / 100 g).

Testaajille Tuorepuuromix oli uusi ja miellyttävä tapa aloittaa uusi päivä. Kokonaisuutena Tuorepuuromix oli helppo, raikas, maistuva ja ravitseva startti aamuun sekä samalla fiksu ja hyvä tapa huolehtia heti aamusta omasta hyvinvoinnista, sillä Tuorepuuromixistä sai hyvää energiaa sopivasti.

Tuorepuuromixin käytön edut ovat valmiiden annospussien helppous, vaivattomuus ja toimivuus arjessa eikä aamulla tarvitse keittää puuroa eikä tiskata kattiloita. Tuorepuuromixiä oli tarvittaessa myös helppoa itse muokata/muunnella tekemällä tuorepuuro jogurttiin ja/tai maitoon ja lisäämällä marjoja, hedelmiä tai mitä vain oman maun mukaan.

Testaajan kommentti: ”Tuorepuuromix oli uusi tuttavuus ja siitä tulikin uusi mukava vaihtelu niin aamu-,ilta- kuin välipalaksikin”

Testaajan kommentti: ”Tuorepuuromixistä tuli ehdottomasti jo ensimmäisenä aamuna uusi hittituote.”

 

Maku ja koostumus

Tuorepuuromixin maku on miellyttävä, pehmeä ja raikas. Tuorepuuromixin koostumus on miellyttävän pehmeä ja myslimäinen eikä puuromaisuus tule liikaa esiin ainesten ulkonäössä eikä valmiin Tuorepuuromixin koostumuksessa. Valmiiksi tehdyn Tuorepuuromixin ainekset ovat säilyttäneet hyvin ulkonäkönsä ja ennen kaikkea koostumuksensa. Valmis tuorepuuro onkin miellyttävän pehmeä ja samalla sopivan pureskeltava nautittava. Tuorepuuromixin koostumus on mukavan tuhti ja täyttävä ja kuitenkin samalla tuorepuuroa nauttiessa välittyy keveys, raikkaus ja tuoreus.

 

Kehon ja vatsan hyvä olo

Tuorepuuromix on runsaskuituinen ja testaajat totesivatkin, että vatsa voi hyvin Tuorepuuromixiä aamuisin syömällä. Testaajat totesivat, että tuorepuuromixin avulla kehossa ja vatsassa on tosi hyvä ja tasapainoinen olo. Jos testaajilla oli vatsan kanssa ongelmia testijakson alussa, niin heidän vatsan hyvinvointi parani testijakson aikana aloittamalla aamu Tuorepuuromixillä. Tuorepuuromix sopi hyvin herkkävatsaisille ja myös ärtyneen suolen oireyhtymän omaavien testaajien vatsalle. Tavalliseen puuroon verrattuna vatsaan jää kevyempi, tasapainoisempi ja siten parempi olo.

Testaajan kommentti: ” Yleensä töissä epäsäännöllinen syöminen on tuottanut vatsakipua, mutta tuorepuuron voimalla on menty hyvin työpäivät ilman ongelmia.”

 

Vaikutus jaksamiseen ja liikkumiseen

Testaajat yllättyivät siitä miten hyvin Tuorepuuromix pitää nälkää. Nälkä pysyi loitolla paremmin tai vähintään yhtä hyvin kuin tavallisella puurolla ja myös paremmin kuin leivällä. Lisäksi Tuorepuuromix on tavallista puuroa monipuolisempi ravitsevuudeltaan. Tuorepuuromixin tuoreuuden ja raikkauden kautta sen antama energia tuntui testaajien mielestä imeytyvän tavallista aamupuuroa hitaammin ja sitäkin kautta tuorepuuromixillä oli positiivinen vaikutus aamupäivään jaksamisen lisääntymiseen. Tuorepuuromixistä sai hyvää energiaa ja keho sai siitä hyvän buustin. Liikkumisen näkökulmasta Tuorepuuromix on täyttävä, mutta riittävän kevyt nautittavaksi välipalana ennen urheilua.

Testaajan kommentti: ”Yksi valmis Tuorepuuromix-annospakkaus oli vain 35 g ja siihen nähden sillä jaksoi hyvin ja siitä sai piristävän ja tasapainoisen startin päivään.”

Normaalin puuron annoskoko on usein suurempi kuin Tuorepuuromixin, joten osa testaajista lisäsi tuorepuuroon marjoja tai hedelmiä ja samalla tuorepuuron makuun sai mukavaa vaihtelua.

 

Parasta Myllärin Tuorepuuromixissä

 

Tested Testing Lab -tunnus

Myllärin Tuorepuuromix saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” –tunnuksen käyttöoikeuden. 97 % testaajista suosittelee Myllärin Tuorepuuromixiä kaverille.

Myllärin Omenatarhan Granolan kuluttajatestauksesta voit lukea täältä.