Oatlaws-tuotteiden testiryhmään valittiin 18 testaajaa, jotka käyttävät säännöllisesti proteiinijuomia ja joilla on toistuvasti vatsaongelmia tai turvotusta. Lisäksi testaajat olivat tottuneet käyttämään erilaisia kasviproteiinijuomia, sillä Oatlawsin proteiinipitoisen Power Oats Pro -täysjyväkaurajuomajauheen mausta haluttiin vertailutietoa vastaaviin kasviproteiinijuomajauheisiin verrattuna. Testaajat käyttivät Oatlaws-tuotteita yhden kuukauden ajan todellisissa käyttötilanteissa osana jokapäiväistä arkea monipuolisessa käytössä. Lopputuloksena saatiin kattava objektiivinen kuluttajakokemus Oatlaws-tuotteiden käytön vaikutuksesta mm. vatsan ja suoliston hyvinvointiin, kylläisyydentunteen muodostumiseen, vireyteen ja liikuntasuorituksiin.

 

Oatlaws-tuotteiden esittely

Oatlaws-tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista Power Oats -täysjyväkaurajauhetta, Fiber Oats -kuitulisä ja Single Estate Oatlmeal -kaurapuuro. Maustamaton Power Oats on maultaan puhdas ja miedosti kaurainen ja se tekeekin siitä monikäyttöisen ja toimivan vaihtoehdon silloin, kun itse haluaa lisätä maun valmistettavaan ruokaan esim. smoothieta tehdessä. Power Oats Omega pohjautuu maustamattomaan Power Oatsiin. Siihen on lisätty pakastekuivattua karpaloa ja pellavansiemenrouhetta, jonka rasvahapot lisäävät tuotteen ravintoarvoa. Power Oats Pro puolestaan sisältää täysjyväkauran lisäksi pakastekuivattua mustikkaa ja kauraproteiinia (32 g / 100 g) ja se soveltuu hyvin proteiinilisäksi ja käytettäväksi liikuntasuorituksesta palautumiseen.

Testaajat totesivat, että kaurapohjaiselle, proteiinipitoiselle ja terveelliselle tuotteelle olikin kova tarve ja he antoivat erityistä kiitosta Oatlaws-tuotteiden loistavasta ravintosisällöstä, luonnollisista ja terveellisistä ainesosista sekä siitä, että tuotteet eivät sisällä lisättyjä sokereita eivätkä keinotekoisia makeutusaineita. Lisäksi tuotteiden maut olivat luonnolliset, miellyttävät ja miedot.

Testiryhmän tiedot

– Sukupuolijakauma 9 naista ja 9 miestä
– Ikäjakauma 25-55 vuotta (keskiarvo 37 vuotta)
– Liikkujaprofiilit: Terveysliikkujia, kuntoliikkujia ja kilpaurheilijoita
– Liikunta-aktiivisuus: Keskiarvo 4 kertaa / viikko (vaihteluväli 1 – 7 kertaa / viikko)

Kahdella kolmasosalla testaajista on normaalisti päivittäin tai viikoittain vatsaoireita tai turvotusta. Yli kaksi kolmasosaa testaajista käyttää normaalisti päivittäin tai viikoittain proteiinijuomia ja tekee smoothieita. Testiryhmän jäsenet olivat tottuneet käyttämään myös erilaisia kasviproteiinijuomia. Jokaista eri proteiinijuomajauhetta (hamppu, herne, riisi, soija, maito ja hera) käytti 6-12 testaajaa.

 

Oatlaws-tuotteet sopivat herkkävatsaisille

Osa testaajista joutuu välttämään kotimaisia viljoja vatsavaivojen takia, mutta kauraa he useimmiten pystyvät syömään. Power Oats -tuotteet olivat heidän mielestään todella vatsaystävällisiä eikä niistä tullut vatsaoireita. Tuotteen jauhemainen ja sileä koostumus sekä jauheen sekoittaminen nestemäiseksi juomaksi vielä lisäsivät vatsan hyvinvointia.

Testaajan kommentti:
”Vatsani ei normaalisti kestä kauraa, mutta Oatlaws-tuotteista ei tullut oireita.”

 

Apu vatsaongelmiin

Testaajat saivat apua erilaisiin vatsaongelmiin:
– Vatsavaivoja ja -kipuja on selkeästi vähemmän tai ne ovat loppuneet kokonaan
– Vatsa on kokonaisuutena ollut paremmassa kunnossa ja vatsan hyvä olo on lisääntynyt
– Vatsaa ei ole turvottanut ja ilmavaivat ovat loppuneet
– Suolisto toimii paremmin ja säännöllisemmin

 

Power Oats vie nälän, mutta jättää kevyen olon

Pakkauksen ohjeiden mukaan tehtynä Power Oats vie nälän tunteen pois nopeasti ja nälkä pysyy poissa 2-3 tuntia. Aamupalana nautittuna tuote pitää hyvin nälän koko aamupäivän ajan. Power Oats pitää hyvin nälkää ja on täyttävä, mutta sen käytöstä jää kevyt ja hyvä olo. Liikunta-alan työssä tuotteen käyttö piti nälän poissa erittäin hyvin, vaikka energiaa kului koko ajan paljon.

 

Power Oats antaa energiaa ja tuo vireyttä

Power Oats -tuotteet toimivat hyvin välipaloina ja näin tuovat päivään lisäpotkua. Tuotteen käyttö ei aiheuta nopeaa nousua verensokerissa, vaan tuote antaa energiaa tasaisesti eikä aiheuta väsymystä. Tuotteen piristävä ja energisoiva vaikutus syntyy niiden tuottamasta hyvästä olosta sekä pitkäkestoisesta ja tasapainoisesta energiasta.

 

Power Oats sopii liikuntasuorituksen alkuun ja loppuun

Power Oats soveltuu erittäin hyvin nautittavaksi ennen liikuntasuoritusta, sillä se imeytyy nopeasti ja hyvin. Lisäksi siitä jää kevyt olo eikä se paina vatsassa liikuntasuorituksen aikana. Tuotteen nauttimisen jälkeen liikuntasuorituksen pystyykin aloittamaan nopeasti ilman vatsaongelmia ja tuotteen käytön ansiosta energiataso pysyy hyvänä koko liikuntasuorituksen ajan.

Power Oats Pron käytöllä on positiivinen vaikutus liikuntasuorituksesta palautumiseen. Power Oats Prossa on riittävän suuri ja laadukas proteiinimäärä nestemäisessä, nopeasti imeytyvässä muodossa ja tuotteen käytön avulla palautuminen lähtee hyvin ja nopeasti käyntiin. Juoma on helppo nauttia heti rankankin harjoituksen jälkeen.

 

Power Oats Pro ja kasviproteiinijauheet makuvertailussa

Kaikkien kasviproteiinijauheita käyttäneiden testaajien mielestä Power Oats Pro on paremman makuinen kuin muut kasviproteiinijauheet. Power Oats Pron maku on omaa luokkaansa verrattuna kasviproteiinijauheisiin. Osa kasviproteiinijauheista on suhteellisen neutraalin makuisia, mutta suurin osa ovat pistävän makuisia eikä niiden maku ole hyvä. Power Oats Pron maku puolestaan on miedon miellyttävä, aito ja pehmeä. Power Oats Pro on herkkua muiden kasviproteiinijauheiden rinnalla. Power Oats Pron makeutusaineettomuus ja aito mustikka lisäävät tuotteen arvoa.

Testaajan kommentti:
”En pidä mistään kasviproteiinijauheista, mutta Power Oats Prosta tykkään”

 

Fiber Oats

Fiber Oats on monikäyttöinen kuitulisä. Se on loistava kuidun lähde, erityisesti erityisruokavaliota noudattaville. Tuotteessa on kuitua niin paljon suhteessa muihin ravintoaineisiin, että kuidun määrää saa lisättyä helposti ilman, että hiilihydraatin, proteiinin tai rasvan määrää nousee merkittävästi. Fiber Oats tekee hyvää ruoansulatukselle ja suoliston toiminnalle. Tuotteen maku on hyvä ja sitä voi syödä jopa sellaisenaan.

 

Single Estate Oatmeal

Single Estate Oatmeal -kaurapuurossa on hyvä ravintokoostumus ja puurolla jaksaa todella pitkään. Tuotteessa on selkeät valmistusohjeet ja se on helppo valmistaa. Puurossa on pehmeä ja mukavasti pureskeltava koostumus. Puuron isot leseet ovat miellyttävät ja kuin suoraan naapurin viljelijältä. Puuron maku on pehmeä, lämmin, tuore ja todella hyvä.

Testaajan kommentti: ”En ole puuron ystävä, mutta tätä voisi syödä vaikka joka aamu.”

 

Parasta Oatlaws-tuotteissa

Alla olevaan kuvaan on koottu Oatlaws Power Oats -tuotteiden käytön suurimmat hyödyt ja merkittävimmät positiiviset vaikutukset.

 

Kuluttajatestausraportti / User testing report

Oatlaws-tuotteiden kuluttajatestauksen loppuraportin pääset lukemaan kokonaisuudessaan tästä: Oatlaws-tuotteiden kuluttajatestausraportti

User testeing report of Oatlaws products can be read from here: Oatlaws products – User testing report

 

Tested Testing Lab -tunnus

Oatlaws-tuotteet saavat käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen. 94 % testaajista suosittelee Oatlaws-tuotteita kaverilleen.