Polar on julkistanut uuden Polar Vantage -sarjan, joka sisältää kaksi edistyksellistä GPS-multisport-urheilukelloa, jotka auttavat kunnianhimoisia, tavoitehakuisia urheilijoita maksimoimaan suorituksensa. Olipa lajisi mikä tahansa, Polar Vantage -sarja tarjoaa sinulle kaiken harjoitusdatan, jota tarvitset, niin että voit itse keskittyä olennaiseen eli kovaan treeniin.

 

 

Polar Vantage V

Polar Vantage V on huipputason multisport-urheilukello, joka on suunniteltu ammattiurheilijoille – ja kaikille, jotka haluavat harjoitella kuin ammattilaiset. Harjoittele älykkäämmin uusinta teknologiaa hyödyntävän harjoittelukumppanin avulla.

 

Juokse tehokkaasti

Polar Vantage V on ensimmäinen kello, joka mittaa juoksutehon ranteesta.

 

Optimoi harjoittelusi

Mittaa harjoitteluasi ja estä ylikunto ja loukkaantumiset Training Load & Recovery Prolla, joka seuraa harjoitusten kuormittavuutta ja palautumista kokonaisvaltaisesti.

 

Rannesykkeenmittauksen seuraava sukupolvi

Uusi Polar Precision Prime -yhdistelmäanturiteknologia mittaa sykkeen tarkasti ranteesta haastavimmissakin olosuhteissa.

 

Polar Vantage M

Polar Vantage M on monipuolinen GPS-multisport-urheilukello niille, jotka haluavat haastaa itsensä ja rikkoa ennätyksiä. Tämä ohut ja kevyt harjoittelukumppani antaa käyttöösi kaikki tiedot, joita tarvitset suorituskykysi parantamiseen suosikkilajeissasi.

 

Polar Precision Prime

Tarkka rannesykkeenmittaus haastavimmissakin treeneissä ja olosuhteissa.

 

Seuraa treenien kuormittavuutta

Training Load Pro mittaa ja auttaa optimoimaan harjoituksesi.

 

Lue lisää Polar Vantage -sarjan mittareista ja niiden ominaisuuksista täältä: https://www.polar.com/fi/vantage/