Ravinteikkaat täysksylitolitabletit

20 testaajaa testasi Polar Nutritionin täysin uudenlaisia luonnollisia ja ravinteikkaita täysksylitolitabletteja todellisessa käyttötilanteessa 3 viikon ajan. Testiryhmä koostui monipuolisesti erilaisista liikunnasta, omasta hyvinvoinnista ja terveellisestä ravinnosta kiinnostuneista testaajista. Testiryhmään valituilla oli säännöllisesti yleistä väsymystä sekä lisäksi ruokailun jälkeistä väsymystä. Jokaisella testiryhmän jäsenellä oli 80 täysksylitolitablettia ja kaikki neljä eri makua olivat jokaisen testaajan testattavana.

Täysksylitolitablettien sisältö

Luonnollisissa täysksylitolitableteissa voi maistaa aidot metsien maut, sillä maut tulevat aidoista marja- ja luonnonuutteista. Makuina ovat Pakuri, Mustikka-Ruusunjuuri, Tyrni ja Vihreä Tee. Yhden tabletin uutepitoisuus on jopa 10–15 % ja täysksylitolipitoisuus 82–87 %.

 

Maku

Testaajat ottivat tabletit ilolla vastaan ja olivat tyytyväisiä niiden aitoihin, maistuviin ja voimakkaisiin makuihin. Maut olivat aivan erilaiset kuin missään muissa täysksylitolitableteissa ja ne pitäisi jokaisen päästä itse maistamaan. Mustikka-Ruusujuuren ja Tyrnin mauissa korostuisvat raikas ja luonnollinen maku. Pakurin ja Vihreän teen mauissa puolestaan tuli esiin aito ja voimakas maku.  Lisäksi tablettien maku säilyi suussa pitkään (Pakuri ja Vihreä tee). Mustikka-Ruusujuuri ja Tyrni jättivät raikkaudelleen ja luonnollisuudellaan suun raikkaaksi. Myös tablettien kuorrutteettomuus sai kiitosta testaajilta.

 

Tablettien käytön vaikutukset

Tablettien nauttimisen jälkeen hampaisiin ja suuhun jäi puhdas ja ennen kaikkea luonnollisen raikas tuntuma. Tablettien raikkaus sekä pirteä ja voimakas maku poistivat ruokailun jälkeisen makean tarpeen. Tabletit (erityisesti pakuri ja vihreä tee) antoivat sopivan pienen kaivatun piristyksen ruokailun jälkeen.

 

Parasta täysksylitolitableteissa

 

Tested Testing Lab -tunnus

Polar Nutritionin täysksylitolitabletit saavat käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.

 

 

Polar Nutritionin Pakuriuute

12 testaajaa käytti Polar Nutritionin puhdasta ja laadukasta pakuriuutetta 3 viikon ajan osana jokapäiväistä arkea. Polar Nutritionin pakuriuute on luonnollinen ja täysin lisäaineeton. Pakuriuutetta ei tarvitse hauduttaa vaan se on heti valmis nautittavaksi ja sen voi sekoittaa esim. kuumaan veteen, teehen, kahviin, kylmään veteen tai smoothieen. Pakuri on ylivertainen antioksidanttien lähde. Antioksidanttien aktiivisuutta mitataan Orac-luvulla, joka Polar Nutritionin pakuriuutteella on 146 300. Normaalisti Pakurikäävän Orac-luku on n. 55 000, mustikan 4700 ja chia-siementen 11 000.

 

Vireys

Pakuriuutteella oli piristävä vaikutus ja se toi kaivattua vireyttä. Aamulla nautittuna aamu lähti vauhtiin nopeammin ja paremmin ja pakuriuute piti kehon sopivan iskukykyisenä koko aamupäivän. Liikunnan jälkeen pakuriuute toimi hienosti palauttavana ja virkistävänä juomana. Pakuriuute toimi hyvin kahvin sijaan väsymistä vastaan. Liikunnan jälkeen ja pitkillä ajomatkoilla pakuriuute toimi väsymystä vastaan paremmin kuin kahvin nauttiminen.

 

Vastustuskyky

3 testaajalla oli alkava flunssa testijakson aikana ja he saivat flunssan pyörtämään. 1 testaaja puolestaan säästyi flunssalta, vaikka koko muu perhe sairasti.

 

Muita Pakuriuutteen käytön hyötyjä

 

 

 

Parasta pakuriuutteessa

 

 

Tested Testing Lab -tunnus

Polar Nutritionin Pakuriuute saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.