Nordic Health Spraysin Nivel Magnesium ihosuihke on testattu Testing Labissa 30 testaajan puolueettomalla testiryhmällä 1 kuukauden aikana todellisissa käyttötilanteissa. Testaajat olivat erilaisia kuntoilijoita ja liikkujia, joilla oli erilaisia kireyksiä ja kipuja nivelissä, jänteissä ja/tai lihaksissa.

 

Nivel Magnesium ihosuihke

Nivel Magnesium ihosuihke sisältää magnesiumia 18 mg / suihkaus ja riittoisasta tuotepakkausesta saa 800 suihkausta. Nivel Magnesium auttaa mm. nivelten ja lihasten erilaisiin jännityksiin, kireyksiin ja kipuihin. Nordic Health Spraysin Nivel Magnesium ihosuihke imeytyy tutkitusti tehokkaasti ja lisäksi sitä on miellyttävä käyttää. Ihosuihkeena Nivel Magnesiumin vaikutus on nopea ja tehokas.

 

Nivel Magnesium ihosuihkeen tuomat avut

 

Testaajien mielestä Nivel Magnesium ihosuihke imeytyi hyvin ja nopeasti ja suihketta oli helppo ja miellyttävä käyttää. Suihkeen teho korostui, kun sitä suihkutti puhtaalle iholle.

81 % testaajista olivat tyytyväisiä Nivel Magnesium ihosuihkeeseen ja saivat apua ihosuihkeesta.

Nivel Magnesium ihosuihke auttoi

 • Pitkäaikaisiin vaivoihin ja kipuihin
 • Erilaisiin rasitusperäisiin kipuihin (esim. olkapäät, käsivarret, sääret ja pohkeet)
 • Orastaviin vaivoihin
 • Nopeasti paikallisesti kireyksiin
 • Kireisiin lihaksiin. Lihakset rentoutuivat ja sitä kautta palautuivat paremmin

 

Suihke auttoi hyvin erilaisiin vaivoihin ja nivel- ja lihaskipuihin, kuten esimerkiksi

 • Tennis- ja golfkyynärpää
 • Penikkatauti
 • Akillesjänteiden kivut ja kireydet
 • Olkapääkivut
 • Olkapään limapussin tulehdus
 • Polvikivut
 • Niska-hartia -seudun ja alaselän kireydet
 • Nyrjähtänyt ja turvonnut nilkka
 • Sormien, polvien ja kyynärpään nivelkivut

 

Testaajien havaintoja

Olkapääkivut

”9 kk vaivannut olkapääkipu on rajoittanut käden käyttöä ja käyttäessäni suihketta kipu katosi lähes kokonaan.”

”Olkapääni oli kipeä enkä kuukauteen ollut pystynyt nostamaan kättä kuin olkapään korkeudelle (diagnoosina limapussin tulehdus) ja vaivaan oli pari viikkoa aiemmin pistetty kortisonia ilman apua. Ihosuihkeen avulla olkapään kivut hävisivät.”

”Erityisesti suihkeen positiivisen vaikutuksen huomasi lihasperäisessä olkapääkivussa.”

”Suihke poisti kivun ja auttoi hyvin mahdollisesti tulehtuneen olkapään kireisiin ja kipeisiin jänteisiin. Suihke ei kuitenkaan pysyvästi poistanut kipua, mutta toi aina tarpeellisen ja kaivatun avun.”

 

Jalkakivut

Magnesium ihosuihke toimi pitkittyneestä lihasjumista johtuvaan polvikipuun sekä akillesjänteen ja pohkeen alueen kipuihin ja kireyksiin. Kilpaurheilijat saivat suihkeesta apua orastaviin jalkavaivoihin ja vaivat hävisivät kokonaan. Alla on poimintoja testaajien havainnoista:

”Suihke toi huomattavaa apua penikkaongelmaan ja samalla pohjelihas rentoutui hyvin.”

”Säären ulkosyrjä kipeytyi ja oli kosketusarka maratonin jälkeen mutta jo kolmen päivän Nivel Magnesium ihosuihkeen käytön jälkeen jalka oli taas kunnossa. Normaalisti juoksusta on joutunut pitämään taukoa, jotta jalka on parantunut”

”Akillesjänteiden joustavuus parani. Akillesjänteiden kireys on tuntunut heti, kun niitä on vähänkin venyttänyt. Ihosuihkeen käytön aikana kiristystä ei ole tuntunut ollenkaan.”

”Suihke auttoi pitkään vaivanneisiin kantapää- ja nilkkakipuihin. Kipu palasi hiljalleen jos suihketta ei pariin päivään käyttänyt.”

”Nyrjähtänyt nilkka oli tosi turvonnut useamman päivän, mutta sitten kun suihkuttelin siihen ihosuihketta, niin heti seuraavana päivänä turvotus oli huomattavasti laskenut eikä nilkassa ollut kipuakaan enää suihkeen käytön aloittamisen jälkeen.”

 

Nivelkivut

”Minua on vaivannut pitkittynyt tenniskyynärpää, jonka vuoksi käden hauis- ja ojentajalihas ovat kipeytyneet. Suihke antoi niihin välittömästi avun ja kipu katosi.”

”Golfkyynärpäähän suihke auttoi huomattavasti paremmin kuin markkinoilla olevat kipugeelit vähentämällä ja lieventämällä selvästi kipuja kyynärpäässä. Suihke ei kuitenkaan poistanut vaivaa kokonaan, vaan sitä esiintyy edelleen rasituksen jälkeen”

”Minulla on molempien käsien sormien nivelissä kipuja. Ihosuihke auttoi toisen käden nivelkipuun ja kipu poistui kokonaan.”

”Ihosuihke auttoi polvien nivelkipuihin. Molemmat polveni oireilevat joskus varsinkin rappusissa. Magnesium-suihke vei aika nopeasti kivun pois muutamaksi tunniksi, joka oli aika uskomatontakin. Suihke oli hyvä apu myös lenkille lähtiessä.”

”Polvessani on nivelrikko ja polvi on ollut jonkun aikaa tosi kipeä ja olen käyttänyt kylmägeeliä ilman apua. Laitoin magnesium-suihketta ensimmäisen kerran ja se vei heti kivun pois 5 tunniksi.”

”Kyynärpään niveltä on särkenyt lähes päivittäin, nyt sitä särkee vain satunnaisesti.”

 

Selkä- ja hartiakivut

”Alaselkä oli ollut niin pitkään jumissa ja ajattelin, että siihen ei enää auta mikään. Magnesium ihosuihkeen avulla jumit ja kivut kuitenkin hellittivät ja alaselkä alkoi parantumaan.”

”Kireän niskan aiheuttama pääkipu hävisi heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen.”

 

Lihasten palautuminen

Suihke rentoutti hyvin kireät lihakset, kuten esimerkiksi kovasta treenistä johtuvan seuraavan päivän kiristyksen tai niskan kireyden. Lihakset rentoutuivat ja sitä kautta palautuivat paremmin suihketta käyttäessä. Kovatehoisen harjoittelun ja esim. maratonin aiheuttamasta kuormituksesta lihakset toipuivat nopeammin eivätkä lihakset tulleet missään vaiheessa yhtä kipeiksi kuin normaalisti.

 

Testaajien kommentteja

 

Parasta Nivel Magnesium ihosuihkeessa

 

Kuluttajatestauksen loppuraportti

Kuluttajatestauksen loppuraportin pääset lukemaan kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä:

Nordic Health Sprays Nivel Magnesium Ihosuihke – Kuluttajatestauksen loppuraportti

Lisätietoa Nivel Magnesium ihosuihkeesta löydät myös Nordic Health Spraysin kotisivuilta: www.nordichealthsprays.fi

 

Tested Testing Lab -tunnus

Nivel Magnesium ihosuihke saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.