Nordic Health Spraysin Uni magnesiumvoide on testattu Testing Labissa puolueettomasti 1,5 kuukauden aikana 30 testaajan testiryhmällä.

Testiryhmä

30 testaajan testiryhmästä kahdella kolmasosalla testaajista oli ennen testijakson alkua usein tai säännöllisesti vaikeuksia nukahtaa iltaisin ja suurimmalla osalla heistä oli usein myös nukahtamista häiritseviä lihaskipuja ja/tai -kireyksiä. Lisäksi lähes jokaisella testaajalla oli nukahtamisvaikeuksia iltatreenin jälkeen ja he saattoivat nukkua iltatreenin jälkeisen yön huonosti. Testaajat olivat monipuolisesti eri lajeja harrastavia liikkujia, kuntoilijoita ja urheilijoita, joiden lajeina olivat mm. kuntosali, ryhmäliikunta, crossfit, juoksu, pyöräily, hiihto, uinti, triathlon ja palloilu.

Uni magnesiumvoide

Tehokkaasti imeytyvä Uni magnesiumvoide rentouttaa väsyneitä lihaksia ja helpottaa lihasjännitystä sekä rauhoittaa aisteja ja mieltä. Uni magnesiumvoide edesauttaa parempaa nukahtamista, säännöllisempää unirytmiä ja parempaa unen laatua. Voide on miellyttävä iholla eikä se sisällä parabeeneja, synteettisiä hajusteita tai väriaineita.

Uni magnesiumvoiteen käyttö

Uni magnesiumvoide koettiin miellyttävän tuntuiseksi iholla ja voiteen kosteuttavan vaikutuksen avulla iho pysyi samalla hyvänä. Voide soveltui hyvin myös hieromiseen ja pelkän voiteen levittämisen sijaan testaajat välillä hieroivat voiteella kipeät jalat tai hartiat. Voide ei aiheuttanut kihelmöintiä.

Tulokset

  • 93 % testaajista suosittelee tuotetta kaverille
  • 90 %:lla testaajista iltatreenien jälkeinen nukahtaminen ja unen laatu paranivat
  • 89 %:lla testaajista nukahtaminen helpottui
  • 79 %:lla testaajista unen laatu parani

Lihasten rentotutuminen ja lihasjännitysten helpottuminen

Testiryhmä havaitsi uni magnesiumvoiteen tehon lihasten rentoutumisena. Kireät, jännittyneet ja rasittuneet lihakset rentoutuivat mukavasti ja voide toi kevyen tunteen jalkoihin. Voide auttoi lieventämään lihaskireyksiä ja niistä johtuvaa kipua niin selässä, hartioissa kuin niskassakin. Isommista lihaskivuista kärsivät testaajat kokivat tuotteen käytön hyödylliseksi lisäksi myös päivällä. Uni magnesiumvoiteen käytön vaikutuksen kireyden helpottumisena ja erityisesti niskan ja hartioiden rentoutumisena huomasi jo ennen nukahtamista. Voiteen avulla treeneistä palautuminen tehostui lihasten rentoutumisena sekä lihaskireyksien ja -jumien nopeampana helpottumisena. Raskaiden harjoitusten jälkeen jalat tuntuivat seuraavana aamuna freesimmiltä. Yhdellä testaajalla sartorius-lihas oli repeytynyt vähän ennen testijakson alkua ja voiteesta oli huomattavasti hyötyä repeytymän paranemiseen.

Aistien rauhoittuminen

Pelkästään jo voiteen laventelinen tuoksu toi rennon fiiliksen ja valmisti nukahtamiseen. Uni magnesiumvoiteen avulla aistit, mieli ja lihakset rauhoittuivat ja rentoutuivat. Voidetta käyttämällä oli normaalia helpompi rauhoittua nukkumaan. Parhaiten rauhoittumisen huomasi, kun hartiat ja niskan hieroi voiteella ennen nukkumaan menoa. Vaikka nukahtaminen ei aina nopeutuisi, niin levollisen ja rauhallisen olon ansiosta testaajat kokivat nukahtamiseen kuluvan ajan jo levollisena aikana toisin kuin normaalisti olotilan ja ajatusten ollessa levottomia nukahtamiseen asti.

Nukahtamisen helpottuminen

89 %:lla testaajista nukahtaminen helpottui. Uni magnesiumvoiteen käyttö antoi levollisen ja rentoutuneen olon koko kehoon, jolloin nukahtaminenkin helpottui ja sängyssä pyöriminen väheni tai jäi pois kokonaan. Uni magnesiumia käyttämällä myöskään kipeät ja kireät lihakset eivät enää valvottaneet ja hankaloittaneet nukahtamista. Rentoutuneet lihakset ja jalat olivatkin yksi suuri syy nukahtamisen helpottumiseen. Testaajat huomasivat myös, että nukahtaminen oli vaikeampaa jos voidetta ei käyttänyt illalla.

Iltatreenien jälkeen parempi nukahtaminen ja unen laatu

90 %:lla testaajista iltatreenien jälkeinen nukahtaminen ja unen laatu paranivat. Uni magnesiumvoiteesta oli apu treenien aiheuttamaan levottomuuteen. Levoton ja ylikierroksilla käyvä keho iltatreenin jälkeen oli testiryhmäläisille iso ongelma ja se korjaantui voiteen käytöllä ja samalla nukahtaminen nopeutui ja helpottui. Voiteen avulla jalat ja keho rauhoittuivat sekä lihakset rentoutuivat. Voiteen käytön jälkeen oli rauhallisempi mennä nukkumaan ja nukahtaminen onnistui paljon helpommin kuin ilman voidetta. Osa testiryhmäläisistä totesi, että he saivat paremmat unet kuin koskaan aikaisemmin iltatreenin jälkeen ja erityisesti kilpailun tai kovatehoisen harjoittelun jälkeisenä yönä. Voide auttoi hyvin myös treeneistä johtuvaan lihaskipuiluun.

Unen laadun paraneminen

79 %:lla testaajista unen laatu parani. Uni magnesiumvoiteen käytön myötä testaajat nukkuivat paremmin ja myös joidenkin testaajien puolisot kokeilivat tuotetta ja huomasivat saman vaikutuksen. Uni ei ollut yhtä katkonaista ja pinnallista kuten normaalisti. Unen laatu parani ja erityisesti alkuyöstä. Unen laadun paranemisen huomasi hyvin nukuttuna yönä sekä normaalia rauhallisempana ja syvempänä yöunena. Unen laadun paranemisella oli positiivinen vaikutus myös unirytmiin ja sen ylläpidon helpottumiseen. Kaksi testaajaa kärsivät levottomista jaloista ja levottomat jalat rauhoittuivat voiteen avulla.

Parasta Uni magnesiumvoiteessa

Kuluttajatestauksen loppuraportti

Kuluttajatestauksen loppuraportin pääset lukemaan kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä:Nordic Health Sprays Uni magnesiumvoide – Kuluttajatestauksen loppuraportti

Lisätietoa Uni magnesiumvoiteesta löydät myös Nordic Health Spraysin kotisivuilta: www.nordichealthsprays.fi

Tested Testing Lab -tunnus

Uni magnesiumvoide saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.