Nordic Health Spraysin Extra Vahva Magnesium geeli on testattu Testing Labissa 30 testaajan puolueettomalla testiryhmällä 1 kuukauden aikana todellisissa käyttötilanteissa. Testaajat olivat erilaisia kuntoilijoita ja liikkujia, joilla oli säännöllisesti mm. lihaskramppeja ja suonenvetoja.

 

Extra Vahva Magnesium geeli

Extra Vahva Magnesium geeli on nimensä mukaisesti erittäin vahvaa. 1 ml geeliä sisältää 100 mg magnesiumia eli yhdestä teelusikallisesta geeliä saat 500 mg magnesiumia, joten jo pieni määrä geeliä riittää. Suoraan iholle ongelmakohtaan levitettävä magnesium geeli tehoaa nopeasti ja tehokkaasti erityisen hyvin lihaskramppeihin, suonenvetoihin ja lihasten palautumiseen.

 

Extra Vahvan Magnesium geelin vaikutukset

 

  • 87 % testaajista olivat tyytyväisiä Magnesium Geeliin ja saivat apua geelistä
  • 91 % testaajista sai avun lihaskramppeihin
  • 88 % testaajista sai avun suonenvetoihin

 

Lihaskrampit

Magnesium geeli auttoi testaajilla kramppien vähenemiseen tai niiden loppumiseen kokonaan. Yölliset krampit liikunnan täyteisten päivien jälkeen vähentyivät huomattavasti ja harjoituksen aikaisiin lihaskramppeihin sai hyvin apua, kun geeliä käytti ennaltaehkäiseväsi ennen harjoitusta.

Testaajan kommentti: ”Minulla alkaa pyöräilyssä tulemaan kramppeja harjoituksen aikana ja sen jälkeen. Käytin geeliä ennen harjoitusta ja sen jälkeen, niin krampit loppuivat kokonaan.”

Testaajan kommentti: ”Geeli auttoi lihaskramppeihin ja levottomiin jalkoihin ja vieläpä todella nopeasti. Nopeammin kuin suun kautta otettavat magnesium-tuotteet.”

Testaajan kommentti: ”Lonkkani on kramppaillut jopa hitaassa juoksussa. Laitoin magnesiumgeeliä lonkkaan ennen 12 minuutin juoksutestiä ja juoksun aikana ei tullut minkäänlaisia kipuja.”

Testaajan kommentti: ”Kolme kuukautta sitten tehotreenijakson aikana pohkeet, varsinkin oikea pohje, kipeytyi voimakkaasti ja siihen tuli kramppi ja pahkura, mikä ei lauennut edes kahden viikon juoksutauon jälkeen. Geelin käytön aloitusvaiheessa en ollut pystynyt lenkkeilemään enää juuri ollenkaan yli kahteen kuukauteen ja kramppi tuntui muuttuneen krooniseksi. Jo toisena päivänä geelin käytön aloituksesta alkoi tuntua pohkeen rentoutumista. Viikon käytön jälkeen kramppi ja pahkura olivat hävinneet kokonaan ja sen jälkeen olen voinut taas lenkkeillä normaalisti, eikä pohkeet ole enää rajoittaneet juoksuvauhtia. Uskomattoman hyvä tuote!”

 

Suonenvedot

Magnesium geeli auttoi hyvin suonenvetoihin ja se toimi myös levottomiin jalkoihin. Geeli oli toimiva ja toi avun nopeasti.

Testaajan kommentti: ”Löytyi tuote, josta en luovu koskaan! Olen kärsinyt jalkojen suonenvedosta (tai mikä syynä onkaan ollut erityisesti pohkeissa varsinkin öisin tuntuvaan särkyyn) aivan pikkulapsesta asti. Olen pitkään syönyt säännöllisesti magnesiumia lisäravinteena ilman apua. Testijakson aikana oli ainakin kahdeksan iltaa, jolloin pohkeita särki nukkumaan mennessä siitäkin huolimatta, että olin ottanut tablettina normaalisti käyttämääni lihasrelaksanttia, Klotriptyyliä. Levitettyäni magnesium geeliä pohkeisiini kesti noin 10 minuuttia, että särky lakkasi täysin ja nukuin levollisesti aamuun asti!”
Testaajan kommentti: ”Iltaisin minulla helposti alkaa vetämään suonta jaloista, kun on päivän hikoillut töissä ja treeneissä. Geeli toi avun suonenvetoihin eikä geelin käytön aikana suonenvetoja enää tullut.”

Testaajan kommentti: ”Maratonin jälkeisenä yönä ei tullut suonenvetoja, vaikka aina aikaisemmin niitä on tullut paljon ja ne ovat olleet voimakkaita. Lisäksi jalat ovat olleet todella levottomat maratonin jälkeen, mutta geeliä illalla käyttämällä jalat olivat aivan normaalit”

 

Lihasten palautuminen

Magnesium geelin käyttö rentoutti lihaksia ja auttoi lihaksia palautumaan. Lihakset palautuivat yön aikana paremmin, kun niihin laittoi illalla geeliä. Geeli nopeutti palautumista treeneistä eivätkä lihakset kipeytyneet tehokkaan treenin jälkeen yhtä paljon kuin yleensä. Geeli toi myös merkittävää helpotusta erilaisiin lihasjännityksiin ja lihasjumeihin, myös niska-hartiaseudulle.

 

Testaajien kommentteja

 

Parasta Extra Vahvassa Magnesium geelissä

 

Kuluttajatestauksen loppuraportti

Kuluttajatestauksen loppuraportin pääset lukemaan kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä:

Nordic Health Sprays Extra Vahva Magnesium Geeli – Kuluttajatestauksen loppuraportti

Lisätietoa Extra Vahvasta Magnesium geelistä löydät myös Nordic Health Spraysin kotisivuilta: www.nordichealthsprays.fi

 

Tested Testing Lab -tunnus

Extra Vahva Magnesium geeli saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.