Testing Labin testiryhmä testasi Bluebiitin PowerCard 5000 mAh varavirtalähdettä ja NanoGo nestemäistä näytönsuojaa mobiililaitteille 2 kuukauden ajan todellisissa käyttötilanteissa niin työpäivän aikana kuin arjessakin. Tuotteita testattiin samaan aikaan helmikuun kovilla pakkasilla Suomessa ja aktiivilomalla Mallorcan lämmössä. Testaajien työ oli pääosin liikkumista ja reissaamista vaativaa tai fyysistä työtä, jossa puhelin oli altis naarmuille. Testaajat harrastivat liikuntaa 4-7 kertaa viikossa ja liikkuessaan heillä oli puhelin mukana. 13 testaajan testiryhmän lajeina olivat mm. hiihto, juoksu, maastopyöräily, kuntosali ja laskettelu. Lisäksi testaajat muutenkin olivat aktiivisia liikkumaan ja viettämään aktiivista elämää.

PowerCard 5000 mAh varavirtalähde

Varavirtalähdettä käyttäessä ei tarvitse pohtia missä puhelinta saisi ladattua. Bluebiitin varavirtalähteen avulla pystyy lataamaan kaikkia laitteita, sillä siinä on valmiina kolme eri latauspäätä (lightning-liitäntä, micro-usb ja USB-C). Varavirtalähteen käyttö ei vaadi erillistä johtoa, sillä varavirtalähteeseen on integroitu johto.

Varavirtalähteen akun kesto

Bluebiit PowerCard 5000 mAh varavirtalähteellä pystyi lataamaan puhelimen täyteen 1,5-2,5 kertaa puhelinmallista riippuen ja puhelin latautui tyhjästä täyteen 2 tunnissa. Puhelimen akun varaus lisääntyi 15-20 % jo 20 minuutin latauksella. 92 % testaajista on tyytyväisiä puhelimen akun latautumisen nopeuteen. Varavirtalähteen lataustilan ilmoitin oli erityisen kätevä, sillä se kertoi varavirtalähteen akun varaustilan varavirtalähdettä käyttäessä ja ladatessa. Varavirtalähde säilyttää hyvin varauksensa, sillä se oli käyttämättä yli 2 kuukautta ja edelleen 75 % varausta oli jäljellä.


Helppo ja huomaamaton kuljettaa ja käyttää

Puhelin vie nykyään niin paljon akkua, että varavirtalähde on korvaamaton apu jo pelkästään tavalliseen arkeen ja erityisesti urheillessa, liikkuessa, reissatessa ja ulkoillessa. Varavirtalähteen avulla iPhonekin pysyi päällä ja sitä pystyi käyttämään pakkasella liikkuessa. Bluebiit PowerCardia on helppo kuljettaa mukana, sillä se on malliltaan mukavan litteä ja muutenkin sopivan pieni ja kompakti kokonaisuus. Varavirtalähde on sopivasti samaa kokoluokkaa puhelimen kanssa ja siten ne on kätevä laittaa vastakkain ja kuljettaa yhtenä nippuna. Hyvän kitkan omaava pinnoite piti laitteen hyvin paikallaan taskussa ja sopivan litteänä se mahtui ohuempienkin urheiluvaatteiden taskuihin hyvin. Integroitu johto ja eri latauspäät pysyvät kätevästi piilossa, tallessa ja ovat aina mukana.

Testaajan kommentti: ”Loistava tuote! Paras kokeilemani varavirtalähde”

Parasta PowerCard 5000 mAh varavirtalähteessä

Alla olevaan kuvaan on koottu tuotteen käytön suurimmat hyödyt.

NanoGo nestemäinen näytönsuoja

Nestemäinen NanoGo antaa näkymättömän ja kuplattoman näytönsuojan. NanoGo suojaa laitetta naarmuilta, hylkii likaa, rasvaa ja kosteutta, estää bakteerien kasvua sekä parantaa näytön kykyä toistaa kuvia. Lisäksi NanoGo sopii kaikille näytöille muodosta ja merkistä riippumatta.

Suojauskäsittely

Suojauskäsittely NanoGo:lla on todella vaivatonta, helppoa ja luontevaa. Se on paljon helpompaa kuin erillisen lasisuojan asentaminen ja lopputuloskin on varmasti kuplaton toisin kuin lasisuojan tapauksessa.


Näytönsuojan antama suoja

Kokonaisuutena testaajat olivat 2 kuukauden testijakson aikana tyytyväisiä näytönsuojan antamaan suojaan naarmuja vastaan puhelimen ja myös muiden laitteiden näyttöjen osalta. Testaajat kuljettivat puhelimia jatkuvasti mukana arjessa ja erilaisissa urheilusuorituksissa ja puhelimet pyörivät milloin missäkin. Aktiviteeteissa näytön pinta on ollut kosketuksissa avaimien ja muiden esineiden kanssa.

Suojaus likaa ja sormenjälkiä vastaan

Testaajat nostivat näytön naarmuuntumattomuuden ohella parhaaksi ominaisuudeksi näytön suojaavuuden likaa ja sormenjälkiä vastaan sekä näytön helpon ja nopean puhdistettavuuden. NanoGo:lla käsitelty näyttö pysyy paremmin puhtaana ja on myös helpompi puhdistaa sormenjäljistä ja muusta liasta. Lika, rasva ja sormenjäljet on helppo pyyhkiä pois puhelimen näytöltä ja ne lähtivät yhdellä pyyhkäisyllä.

Normaalisti meikki jämähtää puhelimen näytön pintaan todella tukevasti kiinni. Kun näyttö oli käsitelty NanoGo:lla, testaajat huomasivat selvän eron siinä, että meikkitahroja pyyhkiessä ei tarvinnutkaan hinkata näyttöä pitkää aikaa puhtaaksi monella eri keinolla, vaan normaali liinalla pyyhkiminen poisti liat ja palautti näytön kirkkauden eikä tahroja jäänyt näytölle.

 

Näytön kirkkaus ja selkeys

Näytönsuoja parantaa näytön kontrastia ja tekee näytön väreistä kirkkaammat.

Testaajan kommentti: ”Minulla ja miehelläni on samanlainen iPhone ja näytön kirkkausasetukset olivat säädetty samanlaisiksi. Näyttöjä Mallorcalla vertaillessamme oma näyttöni oli tasaisemmin kirkas ja näyttö oli muutenkin kirkkaampi ja selkeämpi”.

 

Parasta NanoGo nestemäisessä näytönsuojassa

Alla olevaan kuvaan on koottu tuotteen käytön suurimmat hyödyt.

 

 

Tested Testing Lab –tunnus

Bluebiit PowerCard 5000 mAh varavirtalähde ja NanoGo nestemäinen näytönsuoja saavat käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.