Test results in English

Koirille sunniteltu Green Canine -luonnon elektrolyytti on testattu Testing Labissa 25 testaajan puolueettomalla testiryhmällä 1-1,5 kuukauden ajan joulu- ja tammikuussa.

Tuote oli testikäytössä yhteensä 42 koiralla seuraavasti:

 • maastojuoksu/kilpailu/vetourheilu (10 koiraa)
 • metsästys (17 koiraa)
 • agility (7 koiraa)
 • muu koirakäyttö (8 koiraa)


Koirien testiryhmässä oli mukana mm. maastojuoksun Euroopan mestari sekä huipputasolle tähtääviä veto-/valjakkokoiria, joille suorituskyvyn mittaaminen on tärkeää ja normaalia. 

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Testing-Lab-1024x182.png


Green Canine on koirille suunnattu 100 % luonnon elektrolyytti sisältäen aminohappoja sekä kivennäis- ja hivenaineita parantamaan nesteytystä sekä lisäämään suorituskykyä, jaksamista ja palautumista.Yhteenveto tuloksista

 • 80 % testaajista suosittelee tuotetta kaverille.
 • 64 % testaajista olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä suorituskyvyn parantumiseen.
 • 68 % testaajista olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tuotteen käytön vaikutuksesta palautumiseen.
 • Energisyys lisääntyy
 • Lisää juomahalua
 • Maistuva
 • Vatsaystävällinen

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Green-Canine-suosittelee-kaverille-tunnus.jpgParasta Green Caninessa


Tulokset


Suorituskyky

Koirat olivat normaalia touhukkaampia ja energisempiä ja niillä oli virtaa normaalia enemmän. Tehotreeneihin tuote auttoi hyvin ja vaikutuksen huomasi sitä paremmin mitä kauemman tuotetta oli ehtinyt käyttää. Tuotteen käytön myötä koirat myös söivät ja joivat normaalia paremmin. Pari testaajaa havaitsi suorituskyvyn nousun selvästi siitä, että koira jaksoi juosta kovemmalla vauhdilla pyörälenkkejä.

Testaajan kommentti: ”Testilenkeillä tehtiin ennätykset tuotteen käytön aikana. Toki reiteistäkin tuli nopeampia maan jäätyessä”.

Osalla koirista ei ollut kova liikkumis-/treenikausi menossa, joten se hieman rajoitti suorituskyvyn ja palautumisen arvioimista.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on metsastyskoira-1024x682.jpg


Jaksaminen

Agilityssä koirat jaksoivat hieman enemmän toistoja kuin normaalisti eikä suoritusvauhti hiipunut harjoituksen edetessä. Yleisesti koirat jaksoivat paremmin. Energisyys lisääntyi ja erityisesti vanhemmilla koirilla ero oli huomattava, sillä virtaa riitti ajaa pitkä päivä. Koirat jaksoivat juosta maastossa paremmin koko päivän ja muutenkin juosta ja treenata pidempään kuin ennen tuotteen käyttöä. Parantuneen jaksamisen havaitsikin parhaiten pitkäkestoisissa suorituksissa ja erityisesti silloin, kun koira oli koko ajan menossa eikä käveleskellyt/huilannut välillä.

Testaajan kommentti: ”Koira jaksoi hyvin myös yli 5 tunnin lenkkejä”.

64 % testaajista olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä suorituskyvyn parantumiseen.

36 % testaajista ei osannut sanoa tuotteen käytön vaikutusta suorituskykyyn.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on agility-1024x643.jpg


Palautuminen

Koirat palautuivat nopeammin seuraavaan päivään kovan rasituksen jälkeen. Koirat jaksoivat normaalia paremmin kaksi peräkkäistä pitkää ajopäivää eli tuotteen avulla koirien palautuminen tehostui.

Testaajan kommentti: ”Koira jaksoi hyvin heti seuraavana päivänä uudestaan kovatempoisella pyörälenkillä”.

68 % testaajista olivat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä tuotteen käytön vaikutuksesta palautumiseen.

32 % testaajista ei osannut sanoa tuotteen käytön vaikutusta palautumiseen.


Tarkkaavaisuus / skarppaavaisuus

Koirat olivat kotioloissa normaalia tarkkaavaisempia ja seurasivat esim. perheenjäsenten tekemisiä ja olivat aina valmiina tekemään jotain, sillä nousivat itse ylös. Koirien mieliala oli tuotetta käytettäessä positiivisen odottava. Koirat olivat ”teräviä” ja erityisesti vanhemmat koirat olivat normaalia skarpimpia.


Metsästys

Metsästyksen suuren suosion takia metsästyskoiria valittiin testiin mukaan eniten. Päätimme myös tehdä metsästykseen liittyvistä tuloksista oman osion.

Green Canine -tuotteen käyttö lisäsi koirien energisyyttä. Erityisesti vanhemmilla koirilla ero oli huomattava, sillä tuotteen avulla koirilla riitti virtaa ajaa pitkä päivä ja lisäksi seuraavan päivän uudessa metsästyspäivässä jaksaminen oli normaalia parempi. Koirat jaksoivat paremmin juosta koko päivän maastossa kuin aikaisemmin ja lisäksi koirat palautuivat paremmin seuraavan päivän uuteen metsästyspäivään. Palautuminen oli normaalia nopeampaa.

Metsästyskoirien tehotreeneissä suorituskyky oli parempi. Tähän auttoi, se että tuote oli ehtinyt jo olla säännöllisessä käytössä ennen kovempia treenejä.

Tuotteen käytön myötä koirat joivat ja söivät kokonaisuutena paremmin ja testaajat totesivat, että se varmasti myös edesauttoi suorituskykyä, jaksamista ja palautumista.

Osa koirista oli myös normaalia skarpimpia.

80 % metsästyskoirien omistajista suosittelee tuotetta kaverille.


Nesteytys

Tuote oli maistuva. Osa koirista nautti tuotteen veteen sekoitettuna ja osa muuhun ruokaan sekoitettuna. Yksi testaaja totesi, että vetokoirille tuote täytyi sekoittaa lihaliemeen.

Koirat, jotka olivat normaalisti huonoja juomaan joivat mielellään vettä, johon tuotetta oli sekoitettu. Koirat joivat selvästi halukkaammin ja enemmän kuin yleensä. Juomahalu siis lisääntyi kokonaisvaltaisesti koko päivän osalta eikä ainoastaan silloin, kun koirat joivat tuotetta veteen sekoitettuna. Myös herkkävatsaisilla koirilla tuote toimi heti alusta asti ärsyttämättä vatsaa yhtään.


Haittavaikutukset

Yksi testaaja mainitsi koiran ylienergisyydestä / levottomuudesta kotioloissa. Virtaa siis tuli lisää tuotteen käytön myötä. Herkkävatsaisille koirille tuote soveltui ongelmitta.


Tietoa Green Canine – tuotteesta


Käyttöohjeistus

Testaajia ohjeistettiin seuraavasti:
1-3 mitallista (1 mitta = 15 ml) sekoitettuna yhteen litraan vettä (1-2 mitallista perusnesteytykseen ja 2-3 mitallista rankempaan suoritukseen). Suositus on käyttää tuotetta päivittäin. Annostusta voi soveltaa koiran tarpeen mukaan. Käyttökertojen määrää ja annoskokoa voi säädellä liikunnan ja lämpötilan mukaan ja sen mukaan mikä soveltuu eläimelle parhaiten.


Ravintosisältö

Ainesosat: Masajon Intiaanisokeri-täysruokosokeri ja Bolivian Ruususuola-kristallisuola.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Green-Canine-ravintosisältö-1024x435.jpgKuluttajatestauksen loppuraportti

Kuluttajatestauksen loppuraportin pääset lukemaan kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä:


Tested Testing Lab -tunnus

Green Canine saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on image1.png


Verensokerin mittaus

Verensokerin mittauksia tehtiin 10 kappaletta jokaiselle verensokerin mittaukseen valikoidulle eläimelle. Verensokerin mittauksissa käytettiin Wellion Vet Gluco Calea -verensokerimittaria, jossa oli omat mittaussirut koirille ja hevosille sekä Wellion Vet Gluco Calea -testiliuskoja.

Verensokeri mitattiin ennen tuotteen käyttöä ja 30 minuuttia tuotteen käytön jälkeen, jolloin verensokeri on korkeimmillaan. Lisäksi testaajat kirjasivat ylös tuotteen annosmäärän sekä mahdollisen muun ravinnon ja liikunnan mittausten välissä. Jos yksittäiset tulokset vaikuttivat epäluotettavilta, niin ne jätettiin huomiotta. Esimerkiksi, jos jälkimmäisen mittauksen verensokeri oli selvästi laskenut mitatusta verensokerin alkuarvosta ennen tuotteen käyttöä.

Testiliuskojen ilmoittamat verensokerin raja-arvot ovat koiralle 5,4-8,7 mmol/L.


Verensokerin mittauksen tulokset

Alla olevassa taulukossa on nähtävissä tulokset verensokerin mittauksista.

Verensokerin maksimiarvo ei noussut viitearvon (8,7 mmol/L) yläpuolelle yhdelläkään koiralla. Verensokeri nousi koirilla keskiarvolta 1,3 mmol/L.

30 minuuttia tuotteen käytön jälkeen verensokeri on korkeimmillaan ja tällöin mitatut tulokset olivat
kokonaisuutena seuraavanlaiset:

 • Verensokerin keskiarvo 6,8 mmol/L
 • Verensokerin maksimiarvojen keskiarvo 7,3 mmol/L
 • Verensokerin maksimiarvo ei noussut verensokerin kannalta turvallisena pidettävän viitearvon (8,7 mmol/L) yläpuolelle yhdelläkään koiralla.

Lähtötilanne ennen tuotteen käyttöä vs. lopputilanne 30 min tuotteen käytön jälkeen:

 • Lähtötilanteessa verensokerin keskiarvo 5,5 mmol/L
 • Verensokeri nousi keskiarvolta 1,3 mmol/L eli lukemaan 6,8 mmol/L.
 • Viitearvojen antama turvallinen verensokerin yläraja on 8,7 mmol/L ja tuohon turvalliseen viitearvorajaan eroa jäi vielä keskiarvolta 1,9 mmol/L mikä on alueena vielä suurempi kuin tuotteen aiheuttama keskiarvoinen muutos verensokeriin (1,3 mmol/L)

Alla olevassa kuvassa on havainnollistettu tuotteen käytön vaikutusta verensokeriin. Oranssi käyrä kuvassa kuvaa verensokeria 30 minuuttia tuotteen käytön jälkeen, jolloin verensokeri on korkeimmillaan ja harmaa käyrä havainnollistaa verensokerin viitearvon maksimiarvoa. Tulokset osoittavat, että verensokeri on vielä kaukana verensokerin viitearvon ylärajasta (= varmuudella turvallinen verensokeri).


Hevosille suunnattu Green Stallion

Green Stallion on hevosille suunnattu vastaava tuote ja sen testitulokset ovat nähtävissä alla olevassa linkissä:
https://www.testinglab.fi/green-stallion/