13 testaajaa käyttivät luonnollista Black & White hampaidenvalkaisijaa päivittäin 2 kuukauden ajan. Black & White hampaidenvalkaisija on kookospähkinän kuoresta valmistettua 100% aktiivihiiltä ja siten luonnollinen, turvallinen ja hellävarainen tapa valkaista hampaita. Aktiivihiili imee tehokkaasti itseensä värjäytymiä ja likaa (erityisesti kahvin, teen ja punaviinin aiheuttamat värjäytymät).

Black & White hampaidenvalkaisijan käyttö

Testaajia ohjeistettiin käyttämään tuotetta seuraavalla tavalla: ”Harjaa hampaasi ensin hammastahnalla ja huuhtele. Kasta sen jälkeen kostea hammasharja jauheeseen ja harjaa Black & White hampaidenvalkaisijalla kevyesti muutaman minuutin ajan. Huuhtele suu lopuksi huolellisesti.”

Testaajat kokivat tuotteen käytön hellävaraiseksi ja turvalliseksi hampaille eivätkä kokeneet tuotteen säännöllisen käytön vahingoittavan hammaskiillettä.

Tummentumat ja pintavärjäytymät

Enimmät värjäytymät ja tummentumat lähtivät yllättävän nopeasti. Testaajat huomasivat tummentumien ja pintavärjäytymien haalistumisen ja sitä kautta hampaiden vaalentumisen pääsääntöisesti jo 1-2 viikon kuluessa ja lopullinen hampaiden valkaistumistulos saavutettiin viimeistään jo kuukauden käytön jälkeen. Hampaidenvalkaisijan parhaaksi käyttötavaksi todettiin 1-2 viikon kuuri tummentumien ilmaannuttua tai vaihtoehtoisesti satunnainen, mutta kuitenkin suhteellisen säännöllinen käyttö.

Alla olevissa kuvissa on nähtävissä testaajan ottamat kuvat hampaista testijakson eri vaiheissa.

Kuvat osoittavat Black & White hampaidenvalkaisijan vaikutusten näkymisen (värjäytymien ja tummentumien väheneminen) jo 10 päivän jälkeen ja 1 kuukauden kohdalla värjäytymät ja tummentumat ovat jo lähes kokonaan hävinneet ja hampaat ovat valkaistuneet.

Hampaidenvalkaisija ei varsinaisesti valkaise hampaita, mutta valkaistumisen huomaa hyvin tummentumien ja pintavärjäytymien hävitessä. Hampaidenvalkaisija tehosi myös testaajilla, jotka eivät juo/ole juoneet kahvia, teetä eivätkä viiniä. Testaajien mielestä Black & White hampaidenvalkaisija on hintaansa nähden toimiva tuote turvalliseksi, nopeakäyttöiseksi ja nopeavaikutteiseksi tuotteeksi.

Testaajan kommentti: ”Tehokkaampi kuin valkaisevat hammastahnat”.

Tilanne ennen testijaksoa ja testijakson jälkeen

Alla olevissa esimerkkikuvapareissa vasemmalla oleva kuva on tilanteesta ennen testiä ja oikean puolen kuva 2 kk testijakson jälkeen. Kuvat osoittavat, että hampaiden värjäytymät ja tummentumat ovat vähentyneet tai hävinneet kokonaan. Tuotteen käyttö vaalentaa hampaita ja hampaista tuli huomattavasti puhtaammat ja valkoisemmat.

Testaajan kommentti: ”Joka kerta jäi tunne, että hampaat ovat ”ultrapuhtaat”.”

Parasta Black & White hampaidenvalkaisijassa

Tested Testing Lab -tunnus

Black & White hampaidenvalkaisija saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.