KÄYTTÖEHDOT JA REKISTERISELOSTE

Seloste on laadittu: 25.05.2018
Viimeksi muokattu: 31.05.2018

 

KÄYTTÖEHDOT

Tämän sivuston omistaa ABC Solutions Oy (Y-tunnus: 1637389-9) (”Testing Lab”). Sivuston käyttö vaatii käyttöehtojen ja rekisteriselosteen hyväksymisen.

Testing Lab pidättää kaikki oikeudet sivujen sisältöön. Sivujen kuvien, tekstien ja sivun rakenteiden kopioiminen ja lainaaminen on kielletty ilman Testing Labin lupaa.

Testing Labin sivut sisältävät linkkejä ulos muille sivuille. Testing Lab ei vastaa ulkopuolisten sivujen sisällöstä eikä turvallisuudesta. Pyrimme tarkistamaan linkkiemme toimivuuden säännöllisesti.

Testing Lab pyrkii pitämään omistamansa sivut kunnossa, mahdollisimman turvallisena ja tekee niihin säännöllisesti tarkistuksia ja korjauksia. Emme vastaa jos www.testinglab.fi sivusto aiheuttaa kävijälle jotain ongelmia.

 

EVÄSTEET

Testing Lab:n sivut käyttävät evästeitä (”cookies”), jotta palvelumme laatu on mahdollisimman korkeaa. Evästeiden käytöllä takaamme, että sivut ovat mahdollisimman miellyttävät käyttää, turvalliset ja että kaikki palvelut toimivat mahdollisimman mutkattomasti. Näitä sivuja voi käyttää myös ilman evästeitä, mutta tällöin kaikki palvelut eivät välttämättä toimi kunnolla.

Käytämme evästeitä mm. käyttöehtojen ja rekisteriselosteen ilmoittamisen kanssa, jotta kävijää ei pyydetä hyväksymään niitä uudelleen. Sivujen chat-ohjelma käyttää apunaan evästeitä, jotta se muistaisi edellisen keskustelun kävijän kanssa. Käytämme Googlen apuohjelmia, jotka tekevät sivustosta analytiikkaa ja toimiakseen ne käyttävät evästeitä.

Voit lukea evästeistä lisää viestintäviraston sivuilta

 

REKISTERISELOSTE

 

1. REKISTERINPITÄJÄ

Testing Lab / ABC Solutions Oy (Y-tunnus:1637389-9)
Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki
Puhelin: 040-1824474

 

2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Matti Taini
matti.taini@testinglab.fi
Puhelin: 040-1824474

 

3. REKISTERIN NIMI

Testing Labin testaajatietokanta

 

4. REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

  • Rekisteritietojen käyttötarkoituksena on Testing Lab -palvelun toimijoiden ja testaajien välinen yhteydenpito. Testing Lab pystyy testaajatietokannasta valitsemaan tuotteiden testaukseen tuotteen kohderyhmää olevat testaajat ja lähettämään heille tuotetestauskutsun. Testing Lab pystyy myös lähettämään testaajille kyselytutkimuksia, avoimia testaajahakuja tuotetestauksiin, tutkimustuloksia, etuja, salassapitosopimuksia ja testattavia tuotteita.
  • Liittymällä testaajatietokannan jäseniksi testaajat omalla suostumuksellaan antavat Testing Lab -palvelun käyttöön liittymisvaiheessa kysyttäviä henkilötietojaan (Henkilötietolain 8§). Liittymällä testaajatietokantaan testaaja antaa suostumuksensa siihen, että hänelle voidaan lähettää Testing Labin yllämainitun mukaista viestintää ja käydä yllä mainittua yhteydenpitoa. Testiryhmän jäseniksi liittyvät lisätään Testing Labin testaajatietokantaan.

 

5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

  • Testaajaryhmän jäseniksi liittyviltä kysytään alla olevan sivuston kautta löytyvät henkilötiedot:
    https://testinglab.fi/testiryhma

    Käyttäjä voi myöhemmin pyytää profiilitietonsa nähtäväkseen tai itse päivittää profiilitietojaan lähettämällä sähköpostia Testing Labille.

  • käyttäjän maantieteelliset tiedot
  • käyttäjän IP-osoite
  • käyttäjän internetselain malli
  • käyttäjän puhelin merkki ja malli
  • käyttäjän puhelimen IMEI-koodi
  • käyttäjän tietokone merkki ja malli
  • käyttäjän käyttöjärjestelmän nimi ja versionumero

 

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

  • Ainoana tietolähteenä on käyttäjä itse. Tietoja saadaan käyttäjän liittyessä Testing Labin testiryhmään tai päivittäessä omia tietojaan. Testaajien henkilötietoja säilytetään, kunnes käyttäjä itse pyytää poistamaan itsensä testaajatietokannasta eli rekisteristä. Henkilötietoja voidaan hyödyntää kaikissa testeissä.

  • keskustelut chat-keskusteluohjelmassa Testing Lab:n sivuilla

 

7. SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET

  • Testaajarekisteri ei ole julkisesti nähtävissä ja ainoastaan Testing Labilla on pääsy testaajarekisteriin. Kun testaaja valitaan mukaan tietyn tuotteen/palvelun testaukseen, Testing Labilla on lupa välittää valittujen testaajien henkilötietoja kyseiseen testaukseen liittyvälle asiakasyritykselle.

  • Testing Lab:n omaan markkinointikäyttöön

 

8. TIETOJEN SIIRTO EU:N JA TAI ETA:N ULKOPUOLELLE

Emme luovuta rekisterin tietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle, ellei palvelun toiminta erityisesti vaadi sitä. Tällöinkin asiakkaalta pyydetään lupa erikseen.

 

9. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Käytämme asiakkaidemme tietojen suojaamisessa seuraavia menetelmiä:

  • A. Tausta-aineistot (manuaalinen aineisto)

    Ei manuaalista aineistoa

  • B. Tietojärjestelmän aineistoTesting Lab -palvelun testaajaryhmään ilmoittautuneiden tiedot tallentuvat Google Forms -lomakkeeseen ja tiedot otetaan säännöllisin väliajoin talteen Google Formista. Tietojen talteenoton jälkeen testaajiksi ilmoittautuneiden tiedot poistetaan Google Formsista ja tiedot lisätään OneDrivessa sijaitsevaan Testing Labin testaajatietokantaan, johon on pääsy vain ABC Solutions Oy:n / Testing Labin työntekijöillä ja heillä on jokaisella salassapitosopimus. OneDrivessa oleva testaajatietokanta on suojattu henkilökohtaisella käyttäjätunnus/salasana yhdistelmällä.
  • Testing Labilla tietoja säilytetään lukituissa tiloissa
  • Testing Labilla tiedot ovat salasanalla suojattuja