24 testaajaa testasi CHIA Humara –juomaa todellisessa käyttötilanteessa välipalana, ennen liikuntasuoritusta ja palautumiseen liikuntasuorituksen jälkeen. Testiryhmä koostui kilpaurheilijoista, kuntoilijoista ja kaikenlaisista aktiivisista liikkujista niin arjessa, työssä kuin harrastuksissakin.

 

Mikä on CHIA Humara -juoma?

Lyhyesti sanottuna CHIA Humara -juomassa on ravintorikkaat chia-siemenet yhdistetty hedelmämehuun tarjoamaan ainutlaatuisen makuelämyksen. CHIA Humara -juoma sisältää 17,25 g chia-siemeniä (115 % RDI:stä). Chia-siemenet sisältävät proteiinia, kuitua ja omega-3 rasvahappoja. CHIA Humara on luonnollinen ja vegaaninen sekä gluteeniton ja laktoositon juoma.

 

Positiivinen vaikutus arkeen

CHIA Humara on loistava ja raikas janojuoma. CHIA Humara on helppo ja miellyttävä juotava, vaikka juoma on kevyesti geelimäinen. CHIA Humara ei ole verrattavissa tavallisiin nestemäisiin juotaviin, vaan CHIA Humara on niitä miellyttävämpi nauttia sopivan paksun ja pureskeltavan koostumuksensa ansiosta.

Testaajat totesivat, että CHIA Humara on normaalia täyttävämpi juoma. CHIA Humaran miellyttävä geelimäinen koostumus toi kylläisyyttä ja hyvää oloa vatsaan. Geelimäinen koostumus antoi energiaa hitaammin ja pitkäkestoisemmin kuin vesimäiset juotavat kuten esimerkiksi tavalliset mehut. CHIA juoma ei aiheuttanut herkkävatsaisille mitään vatsaoireita.

CHIA Humara on kätevä kiireisessä aamussa aamupalana sekä toimiva eväs kevyenä ja raikkaana välipalana. Mango-Passion –juoman maku on maistuva ja herkullinen ja se sopiikin luonnollisena vaihtoehtona maukkaita välipaloja suosiville. CHIA Humarasta saa kivasti piristystä ja sopivan energiaboostin arkeen ja liikuntasuoritukseen. Kiinteisiin välipaloihin (patukat, hedelmät ja rahkat) verrattuna CHIA Humara on omiaan virkistävänä janojuomana arjessa ja janonsammuttajana liikuntasuorituksen jälkeen.

 

Välipalavertailu

CHIA Humara on suureen 230 ml juomakokoonsa nähden vähäkalorinen, vaikkakin testaajien toimivaksi havaitsema piristävä ja sopivankokoinen energiaboosti.

 

Vaikutus liikuntasuoritukseen

Mansikka-Granaattiomena –juoma sopii Mango-Passionia paremmin nautittavaksi ennen liikuntasuoritusta, sillä se ei ole maultaan makea. Raikkaan juoman ansiosta olo piristyy ja virkistyy. CHIA Humara havaittiin hyväksi ja sopivankokoiseksi energialisäksi liikuntasuorituksiin.

CHIA Humaran kevyesti geelimäinen koostumus tuo kylläisyydentunnetta ja tasapainoista oloa vatsaan sekä nesteyttää hyvin ennen liikuntasuoritusta. CHIA Humarasta sai pitkäkestoista vaikutusta liikuntasuorituksiin ja liikuntasuorituksen aikana nesteen tankkaustarve oli normaalia vähäisempi.

Testaajien mielestä CHIA Humara on miellyttävä juomatyyppi palautumiseen, sillä se on raikas ja nopea janonsammuttaja. Koostumukseltaan CHIA Humara on vettä ja muita nesteitä ”vahvempi” ja siten toimivampi vaihtoehto palautumiseen. CHIA juoma oli helppo ja miellyttävä juotava kovatehoisenkin urheilusuorituksen jälkeen.

 

Parasta CHIA Humarassa

Alla olevaan kuvaan on koottu CHIA Humaran käytön suurimmat hyödyt ja merkittävimmät positiiviset vaikutukset.

 

Tested Testing Lab -tunnus

CHIA Humara –juoma saa käyttöönsä ”Tested Testing Lab” -tunnuksen.